Bine ai venit pe platforma de curs!

Te rog să vizionezi cu atenție cursul vorbit. Dacă sunt neclarități, te rog să îmi lași întrebările tale jos pe pagină, la secțiunea de comentarii. Mulțumesc!

Aici ai și toate filmele tehnice și clinice, aranjate în ordine.

După ce ai parcurs integral cursul (toate filmele), te rog să exersezi tehnicile de preparare prezentate, pe blocuri de plastic și pe dinți extrași, cu ajutorul caietului de lucru, pe care îl descarci în format pdf de aici.

M-aș bucura dacă ai recomanda și altor colegi acest curs, dar te rog nu copia și nu distribui materialele celor care nu sunt îndreptățiți să beneficieze de ele. Mulțumesc pentru susținere!

Recomand să nu accesezi platforma de curs din mai mult de 2 locații, IP-urile sunt monitorizate.

Toate materialele cursului sunt proprietatea intelectuală exclusivă a Dr. Camil Ianeș, cursanții au doar drept de vizionare. Îți reamintesc că înstrăinarea parolei sau distribuirea de materiale din curs duce automat la pierderea definitivă a dreptului de acces pe  a respectivului utilizator!  Acesta nu va mai putea niciodată să participe la un curs sau să cumpere un marca Dr. Ianeș. Accesând platforma de curs accepți implicit aceste condiții. Încălcarea acestor reguli va avea consecințe legale.

Pentru orice nelămurire sau problemă, te rog să îmi lași un comentariu jos pe pagină. Voi răspunde cât pot de prompt. Mulțumesc!

Sper să fie o experiență plăcută pentru toată lumea. Îți doresc spor la învățat și succes!

Cu prietenie,

Camil

Sunt nerăbdător să primesc feedback de la tine!

Ce ți-a plăcut și ce nu la acest curs? Ce trebuie schimbat? Cum merge partea practică? Reușești să aplici ce ai învățat? Te rog, nu ezita să îmi scrii. Mulțumesc! 

Petru orice problemă, te rog, lasă un comentariu jos pe pagină sau trimite un e-mail la contact@drianes.ro  . Mulțumesc!

Curs vorbit (prezentare de slide-uri)

Curs vorbit – Partea I (Introducere, Principii fundamentale în endodonția clinică, Patologie)

Curs vorbit – Partea a II-a (Triada endodontică, Cleaning&Shaping, Microanatomia spațiului endodontic, Instrumente endodontice)

Mișcările instrumentelor endodontice – Partea I

Mișcările instrumentelor endodontice – Partea a II-a

Curs vorbit – Partea a III-a (ProTaper Universal manual, Sisteme rotative din NiTi, E3, ProTaper Next)

Curs vorbit – Partea a IV-a (Fractura instrumentelor endodontice, Permeabilizarea canalului radicular)

Curs vorbit – Partea a V-a (Precurbarea instrumentelor endodontice, Conicitate)

Curs vorbit – Partea a VI-a (Determinarea diametrului foraminal, Principii de preparare, Obiectivele mecanice ale preparației radiculare după Prof. Dr. H. Schilder)

Curs vorbit – Partea a VII-a (Secvențe de preparare pas cu pas, Concluzii)

Filme tehnice si clinice