Colaborare

Colaborare

Pentru colegi

Îți mulţumesc pentru încredere şi colaborare! Dacã dorești sã trimiţi un pacient la cabinetul meu pentru consult interdisciplinar şi/sau tratament, te rog sã mă contactezi telefonic sau prin e-mail. Unde este posibil te rog sã trimiţi radiografii şi informaţii despre caz pentru a mă ajuta la stabilirea planului de tratament şi la programarea şedinţelor.

Pacienţii cu urgenţe vor fi programaţi cât mai repede posibil. Te rog sã mă contactezi cât mai repede, pentru a putea face programarea în aceeaşi zi.

Estimarea financiarã se face dupã consultaţie. Orientativ poţi consulta lista de preţuri aici. Dacã pacientul acceptã planul de tratament, va fi programat pentru începerea acestuia. În caz contrar, vei fi informat.

La finalul tratamentului vei primi un raport scris de caz prin poştã sau e-mail cu informaţii relevante, imagini clinice color şi radiografii.

Dacã dorești sã asiști la tratament, ești bine venit. Te rog să mă contactezi.

Pentru a veni în sprijinul colegilor, organizez periodic cursuri intensive de endodontie clinică (www.drianes.ro), cu număr limitat de participanţi. Pentru informaţii suplimentare, te rog să mă contactezi.