Dr. Camil Ianes

Dr. Camil Ianes

Întotdeauna înainte de a trata sau a extrage un dinte, solicită o consultație la medicul specialist în endodonție (endodontist) !

Nimic nu este mai bun decât dintele tău natural! Fă toate eforturile să îl păstrezi! Merită.

Salut și bine ai venit!

Numele meu este Camil Ianeș.

Sunt medic dentist, specialist în endodonție (endodontist), cu practică clinică limitată la această specilalitate.

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara în anul 2005.

Din toamna anului 2005 lucrez în primul și singurul cabinet din România limitat la endodonție (microendodonție – endodonție asistată de microscopul operator) – MicroEndo.

Am avut privilegiul și deosebita onoare să fac parte din grupul restrâns al medicilor din România care și-au limitat practica clinică la endodonție (2005) și au promovat în țara noastră această specilalitate, înainte de recunoașterea sa oficiala, în anul 2010.

Până în toamna anului 2013 am fost cadru didactic la Disciplina de Endodonție a Facultății de Medicină Dentară din Timișoara.

Am renunțat la cariera universitară pentru a mă putea dedica în totalitate activității clinice și programelor private de specializare în endodonție (cursuri pentru medici – din anul 2011 – vezi aici).

Din nefericire, în timp, am observat că prea mulți dinți sunt foarte ușor și fără discernământ extrași, din ignoranță, nepricepere sau necunoaștere.

Din acest motiv, am creeat acest site (endodontist.ro) pentru a oferi pacienților informații utile și relevante despre cum această specialitate le poate salva dinții.

Voi încerca să răspund cât mai clar posibil la întrebările tale.

Nu ezita să mă întrebi orice legat de tratamentul de canal!

Mulțumesc!